سلام

امروز داشتم تبادلات یک سایت را از طریق مرورگر فایرفاکس بررسی می کردم که متوجه شدم یک اتصال ناخواسته و عجیب به نشانی mnh.winnermore.net و  mnh.winnerical.net انجام می شود! با کمی تحقیق در اینترنت متوجه شدم که این یک ویروس موذی است که در سیستم من نفوذ کرده و باعث کندی ارتباط با اینترنت و همچنین هجوم آگهی های مزاحم و ناجور به رایانه من شده است. در هر حال برای نابودی آن به این نشانی مراجعه کردم و الحمدلله مشکلم حل شد. شما هم می توانید با مراجعه به این سایت و دانلود نرم افزار unhackme.zip از http://www.greatis.com مشکل خود را حل کنید. البته اگر دوستان متوجه مشکلی در این نرم افزار شدند خواهشا در اینجا نظر دهند تا آن را اعلام کنیم.

باتشکر

جنبش مردمی آموکار چیست؟

چگونه از شر ویروس mnh.winnermore.net خلاص شویم؟

بازنویسی کد از ابتدا ، یک اشتباه استراتژیک در برنامه نویسی!!!

متوجه ,mnh ,یک ,net ,اینترنت ,نرم ,به این ,mnh winnermore ,winnermore net ,نرم افزار ,متوجه شدم

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران